Over Ons

Reykswacht Projectrealisatie verbouwt sinds 2009 voor diverse beleggers en particulieren in Amsterdam.

Onze projecten01234567890012345678900123456789001234567890
OPGERICHT

0123456789001234567890
AANTAL JAREN VERTROUWEN

0123456789001234567890
PROJECTEN

Met passie voor bouwen, bouwen wij voor onze opdrachtgevers.


Onze projecten

Wij werken en bouwen alleen met de beste vaklieden en partners. Voor ons is het van belang dat deze vaklieden en partners onze visie delen.

Door de jaren heen heeft Reykswacht Projectrealisatie op verscheidende vlakken een omvangrijk netwerk opgebouwd welke ingezet wordt om het verbouwingsproces zorgeloos te laten verlopen. Dit uit zich onder meer in een professionele planning en coördinatie en de goede verstandshouding met de buitendienst ambtenaren van de gemeente Amsterdam.
Kijk je mee?

Bekijk onze projecten


Al ruim elf jaar zet Reykswacht zich in om de mooiste projecten in en om Amsterdam te realiseren. Onze focus ligt hier niet alleen op de verbouwing, maar wij richten ons op de algehele dienstverlening waar vergunningsaanvragen, bouwbegeleiding en funderingsherstel ook onder valt.


Kwakerstraat 2, Amsterdam
Leiduinstraat 18-2, Amsterdam
Singel 190, Amsterdam
Postjeskade 77-2, Amsterdam
Linnaeusstraat 70-4, Amsterdam
Vechtstraat 125-3, Amsterdam
Bilderdijkstraat 9, Amsterdam

Geen klus is te groot voor ons.Dienstverlening

Om de beste service te verlenen nemen wij graag het gehele project uit handen. Onze primaire dienstverlening bestaat dan ook uit het aanvragen van de vergunningen, de bouwbegeleiding en het funderingsherstel en verzorgen we de verbouwing tot in de puntjes.
Vergunningsaanvraag

U hoeft zich niet langer zorgen te maken over verscheidene vergunningen die bij projectrealisatie te pas komen. Of het nu om omgevings- milieu- of verbouwvergunningen gaat, wij nemen de vergunningsaanvragen graag uit handen.

Funderingsherstel

Wij verzekeren u van professioneel funderingsherstel. Dit hoeft niet altijd te betekenen dat de gehele fundering wordt vervangen, maar aangetaste of kapotte onderdelen kunnen ook hersteld worden door gebruik te maken van staal en beton.

Bouwbegeleiding

Als bouwbegeleider geven wij onafhankelijk advies en houden we goed in de gaten of een aannemersbedrijf zich aan de gemaakte afspraken houdt. Zo zijn wij altijd op de hoogte of werk correct wordt uitgevoerd en er kwalitatief goed werk wordt geleverd. Reykswacht neemt geen genoegen met minder.

Verbouwing

Van A tot Z zal de projectrealisatie verzorgd worden. Wij werken dan ook alleen met vaklieden en partners die onze visie delen. Geen opdracht is te groot of te klein voor ons. Bekijk ons portfolio en check al onze gedane projecten van de afgelopen elf jaar.


Anderen over Reykswacht“Bij hun projecten gaan zij zorgvuldig om met de omgeving door het vooraf laten uitvoeren van een nulmeting (bouwkundige vooropname) en worden discussies bij een aansprakelijkheidstelling inzake bestaande gebreken voorkomen”


KakesWaal

Alexander Vels
“We werken al enige jaren naar tevredenheid samen met Reykswacht Projectrealisatie. De planning is strak en afspraken worden altijd nagekomen. De interieurstijl is premium en sluit goed aan bij onze visie op raamdecoratie.“


Doehetbudget

Floris Rijke
“Met Reykswacht werk ik al jaren prettig samen.Mijn ervaring is dat ze betrouwbaar zijn, hun afspraken na komen en staan voor een goede kwaliteit.”


Brouwer & Kok Constructeurs Bouwkunde

Alfred Kok
“Al jaren doen wij de asbestinventarisatie voor Reykswacht. Fijne partij om mee samen te werken, betrouwbaar, ter zake kundig, netjes en komen altijd afspraken na.”


Adebo Milieu Advies BV

Udo BakkerAMSTERDAM

Reykswacht Projectrealisatie

Voor advies of een afspraak kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

020 24 80 222

contact@reykswacht.nl

Baarsjesweg 288, 1058 AG Amsterdam

KOM IN CONTACT

Volg ons op social mediaMEER INFO

MEER INFO


# verbouwen
# bouwen
# renovatie
# funderingsherstel