Singel 190, Amsterdam

Singel 190, Amsterdam

Transformatie van een kantoorpand naar een ruim en luxueus afgewerkt woonhuis verdeeld over 2 verdiepingen aan de grachten. 2 verdiepingen welke eerst niet goed met elkaar waren verbonden maar welke nu tot in detail en ideaal is verbouwd tot een echt familiehuis.
Opdrachtgever
Zakelijk
Doel verhouwing
Verkoop
Stad
Amsterdam
https://www.reykswacht.nl/wp-content/uploads/2020/11/singel-190-0-scaled.jpg
https://www.reykswacht.nl/wp-content/uploads/2020/11/singel-190-1-scaled.jpg
https://www.reykswacht.nl/wp-content/uploads/2020/11/singel-190-2-scaled.jpg
https://www.reykswacht.nl/wp-content/uploads/2020/11/singel-190-3-scaled.jpg
https://www.reykswacht.nl/wp-content/uploads/2020/11/singel-190-4-scaled.jpg
https://www.reykswacht.nl/wp-content/uploads/2020/11/singel-190-5-scaled.jpg
https://www.reykswacht.nl/wp-content/uploads/2020/11/singel-190-7-scaled.jpg
https://www.reykswacht.nl/wp-content/uploads/2020/11/singel-190-9-scaled.jpg
https://www.reykswacht.nl/wp-content/uploads/2020/11/singel-190-10-scaled.jpg
https://www.reykswacht.nl/wp-content/uploads/2020/11/singel-190-8-scaled.jpg

Singel 190, Amsterdam

Title:

Description:

Projectomschrijving

Nadat de vergunningen onherroepelijk waren en alvorens er is gestart met slopen is er bij de buurpanden als bij de bovenburen een 0 meting gedaan i.v.m. mogelijke toekomstige aansprakelijkheden. Gestart is het met slopen van alle niet monumentale elementen in het pand. Zo zijn eerst alle natte voorzieningen, denk aan keukens en toiletten gesloopt. Vervolgens is de ruimte tussen het voor- als achterhuis gesloopt om hier zoals vergund een patio te creëren en licht inval voor het souterrain. Na afronding van het sloopwerk is tezamen met de aannemer als wat een beschermd element is in het pand afgetimmerd om zodoende geen beschadigingen te krijgen. In het souterrain is vervolgens in het achterhuis de ouderlijke slaapkamer gecreëerd met badkamer en toilet. Vanuit de slaapkamer zijn dubbele openslaande deuren gemaakt welke toegang bieden tot de ruime tuin welke volledig door een tuin architect is aangelegd. Verder is in het souterrain nog een extra slaapkamer gecreëerd welke eerst dienst deed als opslag. Door het creëren van een patio is deze ruimte omgetoverd tot een ruime slaapkamer. In het souterrain aan de voorzijde van het pand is een slaapkamer gecreëerd met toegang vanuit de straat als intern vanuit het huis.

Deze ruimte is voorzien van eigen sanitair met mogelijkheid om een keuken te plaatsen. Zodoende is deze ruimte te gebruiken als studio of als een ruimte voor een au pair. Verder in het souterrain nog 2 ruime badkamers als een extra slaapkamer met een koekoek. Op de bel-etage een woonkamer van +/- 120m2 met hoge plafonds en met kroonluchters. Door de patio is mogelijk om het voor- al achterhuis met elkaar te verbinden. In het achterhuis op bel etage niveau is de eetkamer gecreëerd met toegang naar een nieuw gerealiseerd balkon van glas met trap naar ruime tuin. Separaat de woonkeuken van het merk Gaggenau. De alle wanden zijn en kozijnen zijn vernieuwd en/of vervangen voor monumenten glas met een hoge RC waarde. Afwerking van het geheel is van hoog niveau.


Vrijblijvend een gesprek?Vrijblijvend een gesprek?

Heeft u nav het zien van dit project vragen of advies tav een verbouwing? Neem dan vrijblijvend contact met ons op: contact@reykswacht.nl of bel ons: 020 – 24 80 222.


Opdrachtgever
Zakelijk
Doel verhouwing
Verkoop
Stad
Amsterdam
Funderingsherstel
Ja
Jaar
2017
Projectstatus
Afgerond
AMSTERDAM

Reykswacht Projectrealisatie

Voor advies of een afspraak kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

020 24 80 222

contact@reykswacht.nl

Baarsjesweg 288, 1058 AG Amsterdam

KOM IN CONTACT

Volg ons op social mediaMEER INFO

MEER INFO


# verbouwen
# bouwen
# renovatie
# funderingsherstel